L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’agost del 2008

Tavernes al punt de mira de la Comunitat Científica Internacional


Nombrosos científics del Japó, EEUU, Anglaterra, El Brosquil i La Puigmola estan desplaçant-se a la Valldigna, concretament a la platja de Tavernes, per tal d’estudiar una presumpta colònia de tortugatis oxigenatis, una tortuga domèstica que xupla l’oxigen de l’aigua del seu hàbitat natural. Estos animals estan molt grossos i no es poden submergir per la gran quantitat d’oxigen que acumulen al seu interior. Imagineu-se que pot ocórrer si se'ls escapa de sobte l’aire acumulat!!
Pareix ser que és un cas únic en el planeta i ja està interessant el cas als principals fabricants de begudes refrescants per tal de reproduir les característiques de les tortugues oxigenades de la platja de la Vall.
I La Cotorra que es pensava que una tortuga oxigenada era una tortuga rubial! Quina ignoranta!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola cotorra. Es cert que les tortugues respiren per pulmons. Però com sap tot el mon que ha tingut tortugues, son uns animals molt bruts.

Embruten de seguida l'aigua on viuen. I clar a l'embrutarla el que fa es matar tot l'oxigen que hi ha en ella. La fa inabitable i la converteix en aigua de sequiol. Jo també crec que les tortugues tenen part de culpa.

Ara, et dic que això no havera passat si s'haveren pres les mesures adecuades a temps.

L'habitat de les tortugues ha d'estar més ben cuidat que consevol altre animal. Per tant, la instal·lació de més depuradores d'aigua per al llac no estaria de més.

Moltes gracies Cotorra per mantindre'ns informats.