L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 17 d’agost del 2008

Nous i moderns models de contenidors de fem


Els nous contenidors de fem de Tavernes es poden ja admirar en alguns punts dels nostre casc urbà. Els nous contenidors tenen un disseny respectuós amb el paisatge on s’ubiquen i s’integren totalment amb l’entorn.
A la zona més moderna de la platja, “La Goleta”, els turistes poden apreciar i gaudir del model de contenidor “Màquina de construcció”, una realització en ferro que s’adiu i casa molt bé amb les obres que s’hi fan. Aquest model de contenidor ha tingut una molt bona acollida i des de fa alguns mesos és els més usat pels estiuejants, sobre tot aquells que ens visiten els dies festius.

1 comentari:

Miguel ha dit...

Algún ús s'ha de donar a les màquines de la construcció, no?