L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 30 de juny del 2008

Tavernes al capdavant de l’aprofitament energètic


El Passeig del País Valencià, remodelat i deixat sense arbres per la construcció del pàrking, oferirà nous serveis als veïns de Tavernes.
Gràcies a les altes temperatures que s’hi aconsegueixen per la manca d’arbres i ombres, es pot torrar menjar i cacaus. No hem d’oblidar que la plaça a l’estiu es un gran forn després de que s’hagen talat els arbres que donaven ombra.
La Cotorra, el nostre animalet viatger i molt observador, i amb bona vista, busca socis capitalistes per a muntar un negoci de menjar. Serà un producte ecològic, no contaminant i totalment respectuós amb la natura. El negoci es basarà en la torrada de carn, hamburgueses, cacaus i menjar semblant fet amb planxes metàl·liques que col·locades en terra agafaran la calor de la plaça. També s’ha pensat amb concentradors del calor sobre la planxa del menjar.
Inversió mínima, no cal donar-se d’alta en IBERDROLA en usar energies naturals i renovables.
Els veïns interessats, estan convocats qualsevol dia a les 15:00 hores al centre del Passeig. No val a dur gorra.