L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de juny del 2008

A la mancomunitat li toquen 200.000 euros!!

I això que no ha jugat a la loteria, a les quinieles, a la primitiva, a la ONCE o a l’Euromillón. A la Mancomunitat de la Valldigna li han tocat 200.000 euros de la butxaca. És a dir, li tocarà pagar 200.000 euros que és el dèficit de l’any 2006, anunciat en el ple últim i que han impedit que s’aprovés l’exercici 2008.
Per art de màgia, ara han aparegut 200.000 euros de deute, i per a fer front al seu pagament, caldrà fer un préstec. El ple va tremolar en saber la novetat, però quan es va sentir la veu del Bloc demanant reducció de despeses, el PSOE va eixir en defensa de l’anterior gestió de la mancomunitat dient que nomes volien desvirtuar i deixar sense sentit els objectius de l’entitat comarcal. Viure per a vore!
L’actual president, José Luis Ferrando, del PP no ha confirmat si acceptarà donacions dels valldignencs, però proposem que a partir d’ara els dissabtes no demanem l’últim wisky Cardhus i l’import el regalem a la Mancomunitat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, ja era hora que algú digués les coses com són i com passen a Tavernes... i el millor amb clau d'humor. Gràcies.