L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimarts, 21 de juliol de 2015

La XXI Fira de Sant Jaume s'inaugura el dijous, dia 23.

Una imatge de la fira del 2014
La XXI Fira de Sant Jaume-Productes Valencians serà inaugurada el pròxim dijous, dia 23, sobre les 19 hores per la corporació presidida per l'alcalde Jordi Joan i, si no hi ha canvis de darrer hora, per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Elena Cebrián Calvo. 
 
Segons hem pogut conéixer, el regidor d'Agricultura, Javi Escrihuela, ha organitzat una reunió de treball amb la consellera i que serà prèvia a la inauguració de la fira. En la reunió participaran representants dels sectors agrícoles (AVA, la Unió de Llauradors, Sindicat de Regs, Cooperatives, grups ecologistes, comerciants, representants dels llauradors...) que seran convocats al llarg del dia d'avui.
 
Després del tall simbòlic de la cinta, prevista a les 19 hores, les autoritats visitaran els estants de la Fira de Sant Jaume-Productes Valencians, un aparador de productes diversos amb major presència dels valencians. 

La fira, com ja és tradicional està muntada en l’Avinguda de la Marina i estarà oberta fins el pròxim diumenge, amb la qual cosa s’aprofita el cap de setmana per facilitar als estadants de la platja el poder conéixer i comprar productes valencians així com una mostra de productes gastronòmics, entre els quals hi haurà, a més dels de la Valldigna, altres com olives, productes artesans, bunyols, xocolate artesà, dolços, embotits, gelats, formatge, plantes medicinals, entre molts altres.
-