L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 16 de juliol del 2015

La SIUM participa diumenge en la Secció d'Honor del CIBM València


La SIUM de Tavernes participa aquest pròxim diumenge, dia 19, en el 129 Concurs Internacional de Bandes de Valencia, i ho fa en la Secció d’Honor al costat de les formacions Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera, Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar i la Societat Unió Musical d’Alberic. Com a banda convidada, la Banda Municipal de València.
El jurat internacional està format per José Luis Estellés, Pilar Jurado, Pieter Jansen, Peter Ettrup Larsen i Satoshi Yagisawa

L'obra obligada per a la secció d'honor del CIBM 2015 serà "Sinfonía nº1 La Vall de la Murta" del compositor de Silla, Andrés Valero Castells, una peça descriptiva, amb tres temps.

El primer temps es dividix en 2 seccions: Les Serres i l’Incendi. Les muntanyes reflectides són el Cavall Bernat i Les Agulles i finalment es recrea el pitjor incendi ocorregut en tan singular paratge, el de 1983.

El segon temps és "el Monestir" i consta d'uns moments inicials de reflexió religiosa, per passar a la progressiva edificació del cenobi i conclou amb la reexposició de la imatge sonora dels monjos orant plàcidament en el seu claustre.

El tercer temps té també dues parts i tracta la primera, a ritme de djembés, dels temuts pirates moros, que després de la dominació musulmana freqüentaven la costa mentre acaba amb una brillant fanfàrria, que indica l’arribada al lloc del rei Felip II l'any any 1586.


La programació de la jornada és la següent: 
Palau de la Música 11'00 h
 
SOCIETAT MUSICAL INSTRUCTIVA SANTA CECÍLIA DE CULLERA
Director: Carlos Garcés Fuentelsaz
Pasdoble: "Certamen Levantino" de Pascual Marquina
Obra lliure: "El jardín de las Hespérides" de José Suñer Oriola
 
SOCIETAT UNIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA DE GUADASSUAR
Director: Juan Carlos Civera Domínguez
Pasdoble: "Las Arenas" de Manuel Morales Martínez
Obra lliure: "Symphony nº 3, Op 44" (I.- Moderato; II.- Allegro agitato - Allegretto; III.- Andante mosso - Allegro moderato) de Sergei Prokofiev (arr: Juan Carlos Civera) 

La SIUM en el CIBM del 2013 (21 de juliol) on aconseguia el 3r premi

Palau de la Música 17'30 h

SOCIETAT INSTRUCTIVA UNIÓ MUSICAL DE TAVERNES
Director: Carlos Revert Espí
Pasdoble: "Andrés Contrabandista" de Oscar Navarro
Obra lliure: "Symphony in Green, nº 2" de Thomas Doss

 
SOCIETAT UNIÓ MUSICAL ALBERIC 
Director: Daniel J. Ferrero Silvage
Pasdoble: "Musical Apolo" de Amando Blanquer Ponsoda
Obra lliure: "Symphony for Wind Orchestra" (I.- Prologue: Furioso; II.- Allegro Vivace; III.- Adagio. Scherzo súbito. Adagio tempo I; IV.- Epiogue: Come Prima) de Luis Serrano Alarcón 
BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA - (banda convidada)
Director: Fernando Bonete Piqueras
"Feria de Julio" Pasdoble de Fernando Bonete
"IV Sinfonía, en fa menor, Op. 36" (II.- Andantino in modo di canzona; IV.- Finale) de Piotr I. Tchaikovsky (arr: F. Bonete)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Uffff!!!Com esta sonant la nostra banda.Impresionant!!!