L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 14 de juliol del 2015

Jornada sobre la mobilitat i l'ocupació en la U.E. el dijous



L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació han organitzat per aquest dijous una jornada sobre la Unió Europea que tracta sobre les oportunitats de mobilitat i d’ocupació que podem trobar en la Unió Europea.

La Jornada esta organitzada per l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València, a través de la regidoria de Foment Local el dijous, dia 16 de juliol, entre les 10 i les 12 hores del matí al local del Braç Treballador essent la inscripció gratuïta.

El regidor de Foment Local, Josep Llácer, ha donat a conéixer el programa de la jornada, on després d’una introducció i benvinguda als participants, es debatrà sobre el context europeu i beneficis que aporta als estats membres, sobre tot en allò que fa referència al foment per part de la UE de les polítiques d’ocupació i mobilitat.

La segona part de la jornada, en paraules de LLáceer, “anirà dirigida als programes de mobilitat, sobre tot als programes Erasmus KA1- Erasmus per a joves emprenedors, l’Eurodissea, i el servei de voluntariat”.

Com a última part, es parlarà sobre el foment de l’ocupació a través dels programes “EURES-EUROPASS3”, que donaran pas a un torn de preguntes.