L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

divendres, 17 de juliol de 2015

Iboga Sumer Festival ofereix l’única actuació a Espanya de la legendària Fanfare Ciocarlia


La llegendària Fanfare Ciocarlia, reconeguda a tot el món com la millor orquestra de música balcànica, actuara en el Iboga Sumer Festival. Serà en la matinada del dissabte al diumenge, aproximadament a les 1’15 hores. 

Serà l'única oportunitat a Espanya de ballar en directe la música de Fanfare Ciocarlia, que pararà en Tavernes després d'obrir gira en Carcassone per a continuar més tard per Mèxic, Colòmbia, Hong Kong, Emirats Àrabs i EUA. Com assenyalen els organitzadors, “cap altre programa estival reuneix en el Mediterrani espanyol un planter d'artistes semblant, especialment festiu i específicament per ballar”. 


 
El cartell del festival, que procura un equilibri diari entre estils i gèneres, està format per una vintena de grups encapçalats per la banda francesa de ska i rock alternatiu Babylon Circus; la formació indobritánica Asian Dub Foundation, que exhibirà la millor mescla coneguda de música electrònica, dub, punk, funk, reggae i sons d'arrel bengalí; l'alemany Gentleman amb el seu reggae jamaicà; el grup britànic The Beat, amb el seu clàssic mestissatge de chill, drum & bass i ska.

Podeu consultar el cartell per a conéixer el dia i hores d’actuacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran cartell