L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 23 de juliol del 2015

Cáritas interparroquial: Campanyes d'estiu



Un any més Càritas Interparroquial ha programat una sèrie d’ activitats al llarg de l’estiu on es busca arreplegar aliments i recaptar ajuda econòmica, pero la vertadera finalitat és despertar a la nostra societat de la indiferència respecte els plantejaments culturals i socials del món actual. Amb situacions que generen tanta marginació i patiment, necessitem com a éssers humans que som sentir-nos afectats per la situació social que pateixen tants i tants germans. 

L’objectiu és mantenir viva la consciència crítica i oferir elements d'anàlisi per conèixer les condicions indignes en què viuen molts éssers humans en la nostra societat. Les campanyes busquen convidar i estimular l’adopció de compromisos concrets dirigits a lluitar contra l'exclusió, despertar els cors i difondre el valor de la solidaritat i del compartir com pilars sobre els quals té que descansar un nou ordre social.
 
Accions de conscienciació social. 

IV FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ A LA PLATJA 

Un any més i a la Fira – Mostra de Productes Agrícoles de Sant Jaume, estarem venent llibres d’ocasió
Dies 23, 24, 25 i 26 de juliol a l’Avinguda de la Marina 

VIII CAMPANYA DELS QUILOS A LA PLATJA 

· Un any més arreplega d’aliments i productes de neteja per a l’economat Interparroquial
· Dies 15 i 16 d’agost a les portes de la capella de Santa Maria de la Valldigna i a l’avinguda de la Marina.

Càritas Interparroquial agraeix de bestreta les aportacions de tots els ciutadans, l’acció informativa dels mitjans de comunicació social ( premsa i radio) per la difusió de totes les nostres activitats i el recolzament que l’Ajuntament de Tavernes ofereix per tal d’organitzar totes estes tasques.