L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 17 de març del 2018

La Via i Passeig s’emporten el primer premi de les falles grans i infantils respectivament del 2018




La falla la Via ha estat la guanyadora dels premis de les falles de Tavernes 2018 en haver aconseguit el primer premi amb el monument de lema: "Alegria” de l'artista Pere Baenas. No acaba ací perquè la falla ha aconseguit ser la tercera en les falles infantils, a més d’aconseguir el premi “Enginy i gràcia” de les falles infantils i el premi “Equilibri i risc”.

El resultat final de les falles grans ha estat el següent


1. Falla la Via



2. Falla Passeig




3. Prado



4. La Dula


5. Portal

 

6. Cambro





L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc a la Plaça Major, plena de gom a gom de totes les sis comissions fallers, i amb un ambient totalment festiu, que com ve essent habitual s’ha desbordat en el moment que es donava a conéixer la falla gran segon classificada: Passeig un moment que feia esclafir a tots els fallers i falleres de la Via: eren els guanyadors del 20018.

Premis infantils

La falla Passeig  ha estat la guanyadora dels monuments infantils amb una obra de Juan C.sota el lema "T'imagines?". El primer premi ha estat en plena competició amb la del segon premi, el Prado. Segons hem sentit, el jurat hauria fet una segona visita als monuments aquests matí perquè ho tenia difícil. De fet, s’ha llegit en l’acte la felicitació del jurat d’infantil a totes les falles perquè eren d’una gran qualitat.



El resultat final de les falles infantils ha estat el següent:



1. Passeig




2. Prado


 3. La Via

 


4.Cambro


5. La Dula




6. Portal 


L'acte ha estat presidit per la fallera major de Tavernes, Begoña Bononad, a qui ha acompanyat l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, la regidora de festes, Encar Mifsud, el president de la FdeF, Carlos Merenciano i el vicepresident, Juan José Marti, així com tota la cort d'honor.


  
Altres guardons


Ús del valencià que dóna l’Ajuntament


1. Passeig. 1000 euros

2. La Dula 600 euros

3. Cambro 300 euros 


Critica local: La Via


Enginy i gràcia falla gran: La Dula


Enginy i gràcia falla infantil: La via 


Ninot indultat falla gran: Passeig


Ninot indulta falla infantil: Prado.


Equilibri i risc: La Via 

Totes les falles de Tavernes han rebut un banderí que reconeix la implicació de les 6 comissions en la transmissió dels valors d’igualtat durant les festes falleres.

La nostra enhorabona als guardonats i a totes les falles, falleres i fallers, i amb el desig de que el temps acompanye i acabem la festa amb total normalitat. I una afectuosa salutació a la falla Cambro: els imponderables, aquesta vegada en forma de vent, no podem vèncer-los. Ànims i endavant!