L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 29 de març del 2018

El CA Valldigna ha desplegat una gran activitat aquests darrers dies



El Club d’Atletisme Valldigna ha mantingut una gran activitat aquests darrers dies. Així va participar en la pista d’atletisme de Gandía en la final municipal individual d’atletisme per a Centres Escolar i Clubs dins del XXXVI Jocs Esportius Municipals de Gandia, on l’atleta Vicent Benavent va resultar campió en 300 metres prebenjamí masculí, Mara Rolli va ser la subcampiona 500 metres aleví femení, l’equip benjamí femení es van proclamar campiones i l’equip benjamí masculí subcampions.



El passat dissabte va tindre lloc la V Volta a Peu 7K a Tavernes organitzada en col·laboració amb la Falla Portal de Valldigna, i també els atletes del club van pujar als podis. Laura Salom Corts es va proclamar segona en la general femenina, Jordina Gascó Borràs va obtindré la segona posició a la categoria cadet femení, Vicent Chover Montoya va conquerir la tercera posició a la categoria cadet masculí, Nuria Chofre Espinos que va quedar segona i Mariam Talens Artigues va quedar tercera a les respectives categories veterà B femení i veterà A femení. Per a tancar els pòdiums Jose Talens Artigues va ser segon local i Alex Barber Pons també va obtindré la tercera posició.




 Un altra representació del C.A. La Valldigna va acudir a una cita molt especial formant part de “MASS RACE IAAF/Trinidad Alfonso Campeonato del Mundo de Media Maratón Valencia 2018”. Els atletes Ximo Escrihuela, Jose Enguix, Pedro Torres, Enric Borràs, Salvador Andrés, Jose Pla, Ivan Vercher, Raül Aparisi, Ximo Torres, Salva Ferrando, Luis Vercher, Vicent Ferrrer, Josep Vicent Llinares i Ana Cunyat  van gaudir de l’ambient d’un mundial de mitja marató compartint la prova amb l’elit Mundial, amb molt bones marques tot i que les condicions atmosfèriques no eren les millors.

 
Cal també remarcar que Kiko Torres, Amparo Escrihuela i Estefania Cerezo es van desplaçar fins a la localitat de d’Alaquàs on es va disputar el IV Duatló d’aquella població amb molt bones sensacions i gaudint en tot moment d’aquesta prova federada.
  
Segons la nota remesa pel club. Fotos del C.A. La Valldigna