L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 de març del 2018

Dies de vent fort fins diumenge, mentre esperem fins a 5 borrasques en una setmana


La predicció del temps elaborada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a les pròximes hores anuncia noves pluges i vents. Demà de matinada és tornarà a activar l'alerta groga per forts vents de ponent que aconseguiran els 80 quilòmetres per hora a l'interior valencià i els 70 en el litoral. La preemergència finalitzarà a les sis de la vesprada de demà dissabte, 3 de març.

I per avui i a partir de la vesprada,  Aemet parla d'augment de la nuvolositat dels cels amb pluges, generalment febles i ocasionals que afectaran sobretot a comarques de l'interior. Les temperatures mínimes inicien un ascens en la costa però les màximes baixaran un poc, sobretot en el sud de València. 

En la nostra zona la probabilitat de pluges les pròximes hores és alta i ho farà amb major quantitat a la franja de l'interior.
 
Demà s'esperen pujades del termòmetre per efecte del vent de ponent amb temperatures de fins a 22ºC i amb un sol que brillarà durant quasi tota la jornada, mentre la nuvolositat creixerà a la vesprada. Encara que demà dissabte es preveu un dia en gran part assolellat,  serà desbaratat pels forts vents, que seran els protagonistes en tot el territori valencià.

Mentres tant, i segons els anuncis dels oratges dels mitjans de comunicació, un conjunt de borrasques agranaran el territori peninsular fins finals de la setmana vinent, amb pluges que poden ser, acumulades, fins els 500 litres en el sud, sud-oest peninsular. Al Mediterrani menys pluges, entre 10 i 30 litres segons els llocs.