L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 11 de març del 2018

Avui la Banda Simfònica ha celebrat el "Concert de Solistes"

 

La Banda Simfònica de la SIUM ha ofert aquest matí un concert a càrrec de solistes professors del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música “Mestre Arnau”.



Un bon concert a un alt nivell com sol ser habitual en la formació vallera, amb una bona presència d’afeccionats malgrat estar en uns dies on l’ambient faller ja determina moltes activitats a la citat.
 

El concert, en dues parts, ha estat dirigit per Rafa Garrigós, excepte la peça “Concert per a dues trompetes” que l’ha dirigit Carles Sancho.



Aquest ha estat el programa i actuacions: 

I part 

-“Concert de tuba” d’Edward Gregson, solista  Evarist Sansaloni Vila a la tuba

-“Variacions sobre “El carnaval de Venècia” d’Arban/Hunsberger,  solista Ramón Cantus a la  trompeta


 -“Concert per a flauta i orquestra” de Mike Mower, solista Andrea Costa a la flauta

-“Balada per a sol de saxofó alt i banda” d’Alfred Reed, solista  José Castelló al saxofó alt



-“Concert de clarinet” de Philip Sparke, solistes  Juan Vicente Llinares, José Luis Palomares i Sergio Bueso, tots al clarinet. 


 II part 

-“Llum blanca”  de Philip Sparke, solista Josep Crespo a l’oboè

-“Petita czarda” de Pedro Uturralde, solista David Espi al saxo alt

-“Ragtime” de Andre Waignein, solista Salva Vidal al  fagot


 -“Concert per a dues trompetes” de Vivaldi/Ham, solistes Ramon Cantus i Fernando Sansaloni a la trompeta dirigits per Carles Sancho



“Carrousel” de Ferrer Ferran, amb els solistes  Jesús Gascó, Ignasi Ferrando, Sergi Miñana i Pau Climent al trombó.



El públic assistent ha premiat amb forts i llargs aplaudiments les interpretacions a un alt nivell d’aquests grans professionals i excel·lents professors que amb la seua tasca docent fan que dia a dia els nostres joves assolesquen un alt nivell musical.


L’enhorabona a tots.