L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 de març del 2018

Avui divendres a partir de les 19'30 se celebra la Cursa de la Dona




Avui se celebra la Cursa de la Dona 2018 organitzada per la regidoria d'Esports, que dirigeix Josep Llàcer, i que des de fa 17 anys se ve celebrant dins dels actes del Dia de la Dona.

Enguany la cursa celebra la seua 17é edició, és la més antiga de les celebrades a la comarca de la Safor-Valldigna, i es confia que després dels esdeveniments del dia d’avui, amb la vaga de les ones, se supere la participació de 400 dones que va haver-hi l’any passat.

La plaça Major, com ve essent tradicional, tindrà demà un aspecte immillorable en un ambient festiu i alegre per acollir l’eixida de la cursa, anunciada a les 19.30 hores i també l’arriba que es farà en el mateix punt. Com anys anteriors, hi ha dos trajectes de 2 i 3 km. en una cursa que no és competitiva.

Recordeu: Les inscripcions s’obriran una hora abans de l’eixida, i totes les participants tindran una samarreta de regal, commemorativa de l’esdeveniment. Hi ha un dorsal "0" destinat a ajuda per a l'Agrupació contra el  càncer de Tavernes.

La cursa compta amb la col·laboració dels monitori de l’Escola de Jocs i Extraescolars de la regidoria d'Esports, Diputació de València, Generalitat Valenciana, Club Atletisme la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i les empreses Cesar Esports, Fruites Tono i Lanjaron (Disvall).