L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.086
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.586

dissabte, 10 de març de 2018

"Assumpció" teatre amb motiu del Dia de la Dona el diumenge, dia 11.


La Casa de la Cultura ofereix el diumenge, dia 11, l'obra de teatre "Assumpció" amb la interpretació de l'actriu Lola Moltó dins dels actes del Dia de la Dona. La funció començarà a les 19.00 h ores amb un preu d'entrada de  7.50€  i  6€ reduïda.

Assumpció és una dona que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s'ha convertit. Després de visitar la consulta de l'otorrí més famós del país que és el seu ex-marit, es queda tancada a l’ascensor on es mira a l’espill i fa un repàs a la seua vida.

 Un viatge quasi iniciàtic on Assumpció prendrà consciència de sí mateixa i del que ha sigut fins ara la seua vida, per trobar-se accidentalment amb un final catàrtic i determinant.

La ficha tècnica de l'obra és:

Actriu: Lola Moltó
Text i dírecció: Manuel Maestro
Ajudant de la interpretació i direcció: Victòria Salvador
Il·luminació i espai escènic: Víctor Antón
Vestuari: María Almudéver
Caracterització: Marcos Sixto
Diseny Gràfic i fotografia: Assad Kassab
Producció executiva: María Minaya