L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 26 de març del 2018

Aquest matí ha explotat la roda d'un camió i ha escampat part de la carrega per la carretera


Aquest mateeix matí, un poc més de les 6 hores, un camió que circulava per la carretera comarcal que travessa Tavernes, en arribar al semàfor que hi ha enfront de l'aparcament de Mercadona, per circumstàncies que desconeixem, se li ha encés una roda que després ha explotat i ha trencat els cristalls d'una finca. Les causes, segons alguns comentaris, podria estar en una enganxada del fre en frenar davant el semàfor i el calor de la fricció ha estat la causant de l'incendi i explosió.


Fins allí han acudit diverses dotacions de la Policia Local que ha regulat el transit des d'aqueix moment, i han intentar sufocar el foc amb el seu extintor, al temps que han avisat a la dotació dotació de bombers perquè intervinguera. El camió ha estat retirat i la Policia Local de Tavernes ha procedit a regular la circulació de la carretera mentre els dispositius de neteja de FFCC han procedit a la neteja de la carretera tasques que vora les 9 continuaven.



L'explosió de la roda, que s'ha pogut escoltar per les rodalies semblant a un masclet, ha trencat una part de la caixa i per allí s'ha escampat per la carretera una gran part de la carrega, taronja desfeta que igual es transportava per alguna fabrica de pinsos per als animals. 


En les fotos es pot apreciar la càrrega enmig de la carretera, els treballs de neteja i els cristalls de la finca trencats. En ser de bon matí no hi ha hagut que lamentar cap desgràcia personal, però en un altre moment del dia i amb persones en la zona, hauria pogut tindre conseqüències més greus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els bombers han estat 2 hores apagant el foc. Si que calia la seua intervenció :)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ok. Es una manera de dir les coses. Potser faltava un poc de precisió. Ara ho deixem més clar.
Ens referíem al fet que quan han estat avisat pels policies locals, els mateixos policies ja procedien amb extintors a intentar apagar el foc, i no se sabia si podrien apagar-lo. Finalment no han pogut i en arribar han intervingut.

Està clar que han vingut i han intervingut. Que hem estat allí.