L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 12 de juliol de 2017

Tavernes s’ha concentrat en record a Miguel Ángel Blanco i a les víctimes del terrorisme

 
Aquest mati, l'alcalde de Tavernes Jordi Joan, acompanyat de regidors de la corporació, funcionaris  i ciutadans han fet un minut de silenci a la porta de l’ajuntament en record a Miguel Angel Blanco i a totes les víctimes del terrorisme.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha afegit així a la convocatòria que la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) havia fet amb aquest objectiu i també en recolzament de les famílies de les víctimes.
 
La concentració ha estat un homenatge a la societat espanyola, que el 12 de juliol de 1997 es va alçar en defensa de la llibertat, la pau i la convivència.