L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 11 de juliol del 2017

L'obra de millora i ampliacio de voreres en el carrer Travessera de la Mar està molt avançada




L’Ajuntament de Tavernes continua amb l’execució de l’obra “Millora de l’accessibilitat en l’encreuament del Carrer Mitja Galta- Carrer La Barca", una obra demandada des de fa dècades tant pels veïns de la zona com per l'Associació de Veïns La Valldigna i per Valldigna Accessible, però que mai cap dels governs populars anteriors havia mamprès.  De fet, fins i tot en plenari, el projecte va rebre el suport de tots els partits, a excepció del PP.

El projecte busca millorar l’accessibilitat, també la construcció d’embornals per evitar problemes amb l’aigua de pluja, i sobre tot en el cas del carrer Travessera de La Mar la millora i ampliació de les voreres d’aquest carrer que uneix la Barca i el Carrer Major. De fet, i com es pot vore en les fotografies, les voreres que s’estan construint dupliquen l’amplada de les anteriors i permeten sense problemes el pas de vianants que duen carrets amb xiquets o de compra, cosa impossible amb les voreres anteriors.


L’obra, com es veu en les fotografies, s’ha aprofitat per millorar també les canonades subterrànies de serveis per on passarà el cablatge enterrat de connexions d’empreses d’internet i altres de serveis municipals.

La millora i ampliació de les voreres del carrer Travessera de la mar, seria la segona part d’un projecte que té un pressupost de 177.000 euros i s’ha finançat en una part del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació (PPOS) i d’altra part del pressupost municipal.

I acabem recordant que la circulació per dins la ciutat no pot superar els 30 km/hora, cosa que de vegades s'oblida, i quan això passa hi ha vehicles que en baixar pel carrer Mitjagalta a la Barca freguen les voreres amb les rodes.