L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dilluns, 31 de juliol de 2017

L’Ajuntament instal·larà una nova infraestructura de telecomunicacions per fibra òptica


L’Ajuntament invertirà 21.500 euros en la instal·lació d’una xarxa de telecomunicacions de fibra òptica per a unir els edificis municipals principals, segons es va aprovar en el plenari del dia 3 de juliol. 

L’objectiu d'aquest xarxa és la millora de la comunicació entre el centre de processament de dades principal de l’ajuntament i els diversos edificis municipals ubicats en altres llocs de la ciutat. 

Aquesta millora s'aconseguirà amb l'ús de la fibra òptica, que ofereix un ample de banda molt superior a l’actual i per tant permetrà treballar des de qualsevol punt de la xarxa com si s’estiguera en el mateix edifici central.

Basada en la notícia del web municipal