L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 18 de juliol del 2017

L’Ajuntament confirma la inversió de 164.000 euros del Fons de Cooperació Municipal


El plenari municipal del passat dia 3 va aprovar a proposta del govern de Compromís una modificació de crèdit per valor de 164.000 euros provinent del Fons de Cooperació Municipal  per a dedicar a diverses inversions en el poble.

L'Ajuntament de Tavernes ha confirmat que, tal com va explicar el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent (vore fotografia), destinarà 60.000 euros a la millora de l’enllumenat públic del polígon industrial del Pla mitjançant mesures d’eficiència energètica, 40.000 euros a la reforma d’edificis educatius, 19.000 euros més al manteniment del motors i les barres electrificades i el cortinatge nou de la Casa de la Cultura i 15.000 euros en la reparació i conservació de l’enllumenat públic general.  

També s'inclou en la despesa a efectuar altres inversions com el deshumidificador de l’arxiu municipal, que costa 10.000 euros, despeses de turisme i de la platja per valor de 13.000 euros i els contractes d’estudis d’obres que sumen 6.100 euros.

L'Ajuntament inverteix ara la part que va rebre de la Diputació de València, a l'espera de rebre la part correspon de la Generalitat. Es tracta d’un mecanisme nou de finançament per a les entitats locals en què la Generalitat i la Diputació de València aporten la mitat del fons cada una.