L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 20 de juliol del 2017

Gran acceptació de les activitats estiuenques preparades per la regidoria de Serveis Socials




La regidoria de Serveis Socials, que dirigeix la regidora Noe Alberola,  està desenvolupat al llarg de l’estiu un conjunt d’activitats que estan tenint una gran acceptació entre els usuaris i estiuejants de la platja.

 

La regidora ha fet una valoració de les activitats, on cal destacar la que du a cap a la placeta de l'església,  zumba adaptada, una activitat integradora que ja es va iniciar l'any passat i que s'ha convertit en familiar i multigeneracional, i així podem veure les àvies com van acompanyades per les filles i les nétes. Està impartida pel gimnàs Fitnes Point.


Noe Alberola ha confirmat també que està tenint molt d’èxit l’activitat de pilates, que s’imparteix a la zona de la Goleta i que cada dia té un major nombre de usuàries. És una activitat que equilibra cos i ment, aporta elasticitat i tonalitat a tot el cos i genera un estat harmònic en la gent que el practica. Està impartida pel gimnàs Gilma.


Aquestes activitats, que com hem dit són les més nombroses quant a participació, han agradat molt i es realitzaran també a l'agost.

Altres activitats que du a cap la regidoria de Serveis Socials són els Tallers Respir per a familiars i dependents. A més de tallers de risoteràpia, de Reiki, de creixement personal i Mild fulnes, realitzades aquestes darreres de vesprada a l'escoleta de la platja. També cal recordar el Qui Going que es realitza a la placeta de l'església.


En conjunt un món de possibilitats per a tothom i per a totes les necessitats, i a les quals encara podeu apuntar-vos-hi.