L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 29 de juliol del 2017

Emir Kusturica, cap de cartell de l’Iboga Summer Festival actua aquesta nit

 
L’actuació del músic i director de cinema serbi Emir Kusturica a les 0’55 hores de la nit és la principal atracció de l’Iboga Summer Festiva, el festival especialitzat en música balcànica, swing i ska que es fa aquest cap de setmana a Tavernes.


Nascut a l’antiga Iugoslàvia, Kusturica sempre ha estat un apassionat dels sons tradicionals, passió que ha traslladat a la perfecció als seus films, que són també cèlebres gràcies a la seua potent banda sonora. El festival celebra el cinquè aniversari, i amb Kustorika el programa té un reclam molt especial amb la seua presència.



Kustorika a més de guionista i director de cinema, és intèrpret. I aquesta serà la faceta que es podrà veure a la matinada d'avui dissabte a Tavernes,  on actuarà acompanyat de "The No Smoking Orchestra", la formació habitual, una de les més representatives de la música balcànica, que fa dels seus concerts una autèntica festa de color i alegria. Plegats interpretaran alguns dels temes més coneguts de la música tradicional balcànica i diverses composicions del grup, que s’ha encarregat de la música de diversos films del director, com ara "Underground", “Gat negre, gat blanc”, “La vida és un miracle” i , fins i tot, ha compost una òpera punk.


La resta de la programació de la nit la podeu saber en el cartell que publiquem, amb els horària aproximats previstos. Us oferim també unes fotografies d’ahir divendres, perquè comproveu quin és l’ambient que es vivia anit.

Noticia d'elaboració pròpia