L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 30 de juliol del 2017

Emir Kustorika es posa a la butxaca el públic de l'Iboga



La jornada d'ahir a l'Iboga Summer Festival va ser per a emmarcar. Emir Kusturica &The No Smoking Orchestra va brillar amb llum pròpia. Una llegenda viva de la música dels Balcans acompanyat de la seua magistral banda, que es van mostrar propers amb el públic baixant a tocar al costat dels assistents amb un concert amb moltes arrels balkan. 


Che Sudaka van oferir en Iboga Summer Festival el concert 1.400 dels seus 15 anys de trajectòria i es van notar les taules que atresoren, amb un directe molt divertit van portar la festa a Tavernes .

Limbotheque va ser una de les propostes més eclèctiques del festival, des de les ranxeres a la cançó italiana amb una estètica al més pur estil rockabilly, adn dels grans músics que tenim en el Mediterrani. 


Bohemian Betyars han assistit a totes les edicions de l'Iboga i no és casualitat, mai defrauden i ahir van completar una actuació espectacular, malbaratant vitalitat i desimboltura sobre l'escenari.

X-Fanekaes van ser els últims a actuar, coincidint amb l'alba, i van oferir la seua gypsypunk més poderós i amb denominació valenciana al nombrós públic que romania ballant efusivament.




Jornada d'avui. Diumenge 30 de juliol.

En aquests  moments el tancament del festival compta amb les actuacions de la llegendària banda Inner Circle, després de quasi mig segle girant per tot el món i amb més d'una vintena de discos en el seu haver-hi són història viva de la música;  els mítics Amsterdam Klezmer Band, instigadors del ball més desenfrenat al compàs dels sons balkan i gypsy; els inigualables Dubioza Kolektiv, els concerts dels quals són una bomba de ritmes que desemboquen en una reacció col·lectiva catàrtica, la rapera Sara Hebe presentant el seu tercer treball ‘Col·lectiu buit’, els portuguesos Terrakota, amb la seua assolida combinació de sons africans, del Carib, orientals i fins i tot psicodèlics que ha donat lloc al seu últim treball ‘Oxalá’ o els italians Chameleon Mine, mestres barrejant gèneres com el swing, el ska o el funk.


Redacció a partir de la nota oficial del festival