dilluns, 30 de setembre del 2024

L'Ajuntament licita amb urgència el lloguer de les llums de Nadal per 25.000 euros anuals, impostos inclosos

 
 
L'Ajuntament, per tramitació urgent, ha publicat la licitació del contracte "Subministrament en règim de lloguer de la il·luminació nadalenca" amb la finalitat de dur a terme l'enllumenat ornamental nadalenc, i decorar determinats carrers, avingudes, places, edificis, etc. del nostre municipi.

El contracte contempla el subministrament, mitjançant lloguer, de tota la infraestructura d'il·luminació de Nadal que, de permanència efímera i en diversos llocs, s'instal·le a Tavernes. El contracte es contempla amb una duració de 2 anys, amb possibilitat de dues pròrrogues d'un any cadascuna, sense excedir en total de 4 anys. El valor del contracte s'estableix en 25.000 euros anuals, impostos inclosos, per un total de 100.000 euros (impostos inclosos), per als quatre anys.

Aquest contracte es tramita de manera urgent per raons de necessitat inajornable, amb reducció dels terminis, atés que el contracte haurà d'iniciar-se a la fi del mes d'octubre. Els interessats poden presentar les seues ofertes fins al pròxim dia 7 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.