dilluns, 30 de setembre del 2024

Tavernes rep 577.053 euros de la Diputació com a tercera entrega del Fondo de Cooperació Municipal 2024

 


Tavernes rebrà 577.053 euros com a tercera entrega de la Diputació dins del "Fons de Cooperació Municipal 2024. La nostra localitat és la que més rep de les localitats de la Valldigna, tot i que no es manté exactament la proporcionalitat segons la població de cadascuna, sinó que es tenen en compte altres situacions. Així Simat percebrà 275.111 euros, Benifairó 194.948 i Barx 192.116.

La Diputació de València ha aprovat en el ple de setembre la tercera i definitiva entrega de l'aportació provincial al Fons de Cooperació Municipal, en el qual participa al costat de la Generalitat. Els 20 milions que rebran ara el conjunt de consistoris eleven a 80 milions d'euros la quantitat global que la Diputació destina enguany al Fons, la mateixa que en els dos últims exercicis i que els consistoris poden destinar tant a inversió com a despesa corrent.

L'última partida del Fons de Cooperació ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups, i sumada als 60 milions d'euros ja ingressats als ajuntaments, deixa enguany un total de més d'11 milions d'euros a l'Horta Sud i la Ribera Alta; més de 10 milions a l'Horta Nord; 7,7 milions a la Safor; 6,7 milions a la Vall d'Albaida i el Camp de Túria; 4,5 milions en la Costera; 4,2 milions a la Ribera Baixa; 3,5 milions al Camp de Morvedre; prop de tres milions en la Serranía; 2,6 milions en l’Hoya de Buñol-Chiva; 2,2 milions en la plana Utiel-Requena; 1,6 milions a la Canal de Navarrés; 1,2 milions al Valle de Ayora-Cofrentes; i 870.000 euros en el Rincón de Ademús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.