dilluns, 30 de setembre del 2024

Diumenge, dia 29, tingué lloc l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda i la festa infantil de disfresses, ajornades per la pluja

 

 

El diumenge va tindre lloc l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda (els valencians no tenim "verge", tenim Mare de Déu) i la festa de disfresses infantils, unes activitats de les passades Festes del Poble que es van ajornar per la pluja.

 
 
L'acte de l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda va comptar amb la presència del xiquets del Grup de Balls Populars Tavernes, el grup de Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna i els festers del Santíssim Crist de la Sang.
 
 
Després d'una cercavila pels carrers de la ciutat i  arribar a la cova de la Mare de Déu de Lorda, i fer l'ofrena de flors, la comitiva es va dirigir a la plaça Rafael Chirbes on hi havia programat l'espectacle de Nora i els xiquets i xiquetes pogueren participar i ballar en la seua festa de disfresses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.