diumenge, 1 de setembre del 2024

El grup Buhos cobrarà 20.328 euros per l'actuació del dia 14 a les 12'30 de migdia


El concert del grup "Buhos" que tindrà lloc dins del programa de Festes Patronals  el diumenge 14 de setembre, a les 12'30 hores del matí en el recinte del Vergeret, té un cost de 20.328 euros, impostos inclosos, només el grup. El contracte s'ha realitzat per adjudicació directa "per raons d'exclusivitat". Desconeixem per ara el cost de "La Oreja de Van Gogh".

Fins ara no s'ha dit res sobre la gratuïtat o no del concert del grup "Buhos", i per tant cal deduir que serà de pagament, amb la qual cosa no se seguiria la norma implantada en l'altre concert en castellà, el de "La Oreja de Van Gogh" amb entrada gratuïta per als vallers i valleres seguint el procés "d'invitació".

I si és pagat, serà en un any en què cal més que mai contribuir fermament a la difusió i promoció de la música feta en la nostra llengua després dels fets i les retallades que ha fet el govern valencià de Manzón (PP) a contractes a grups que tenen i usen el valencià-català en les cançons. Només cal pensar com en la "Fira de València" del passat juliol o falles, amb el valencià exclós per complet de qualsevol acte.

"Buhos", la banda de Calafell (Baix Penedès) va actuar amb gran èxit a Tavernes dins del "Festivern" en els anys 2016, 2018 i 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.