dissabte, 31 d’agost del 2024

El metge Paco Lluch s'ha jubilat després de dedicar 37 anys de la vida professional a Tavernes

 

El metge Paco Lluch es va jubilar ahir i es va acomiadar del que fins ara han estat companys de professió, els metges i metgesses, infermers i infermeres i personal administratiu i auxiliar. L'acomiadament va ser molt emotiu, i es va convertir en un esdeveniment en el qual els companys, personal sanitari en general i molts amics vallers li mostraren el seu afecte.
 
 La coordinadora d'infermeria, Ángeles Ferrero, la directora d'infermeria del Departament de Salut, Cristina Altur, i la doctora Laura Fons dedicaren unes paraules de reconeixement i agraiment a la tasca realitzada en tots aquests dies alhora que li desitjaren molta sort en aquesta nova etapa que inicia en la seua vida.
 
 
 
Paco Lluch ha desenvolupat la seua vida professional majorment a Tavernes, on ha estat 37 anys atenent els pacients de la nostra ciutat en el Centre de Salut, on ha estat també coordinador mèdic de la zona de salut de Tavernes, que abraça la nostra ciutat i les veïnes Benifairó i Simat.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.