diumenge, 29 de setembre del 2024

L'Ajuntament vol comprar una nau i destinar-la a Centre Cívic Polivalent


L'Ajuntament de Tavernes ha publicat en la PCSP la licitació per a l'adquisició d'una nau o local construït amb destinació a Centre Cívic Polivalent Municipal (nau d'usos múltiples) per un valor màxim estimat de 252.062 euros. La superfície mínima o el de la nau construïda serà de de 625 m², i situada en sòl classificat com a urbà i d'ús dominant industrial-magatzem, és a dir situada el polígon El Pla, contigu al nucli urbà de la població.
 
L'immoble serà de tipologia industrial-magatzem en planta baixa, diàfan, sense desnivells interiors i disposarà de façana/s a carrer exterior, així com d'accés directe a l'exterior des d'una via pública urbana. Ha d'estar exempt d'elements estructurals  que obstaculitzen la distribució de l'espai interior, i disposar o permetre la instal·lació de lavabos i vestuaris. Totes les característiques que l'Ajuntament reclama per a aquesta nau es poden consultar en la PCSP.

El centre cívic es projecta com un equipament sociocultural, on es desenvoluparan  activitats ciutadanes (exposicions, cursets, tallers, etc., ) amb predomini de les activitats denominades de "temps lliure". Actualment l'Ajuntament fa ús com a centre cívic de la Casa de la Cultura, amb capacitat limitada per a realitzar unes certes activitats lúdiques o socioculturals i moltes han de dur-se a terme en altres llocs, fins i tot en el mateix carrer, practicant talls de la circulació i ocupacions de la via publica.
 
No cal ni dir que, al preu de la compra, caldrà sumar el que costen les remodelacions, millores i adequacions als objectius del local, equipaments, etc. Mentre hi haja diners per a gastar dels romanents dels pressupostos dels anys anteriors i es mantinga la capacitat d'endeutament que va deixar el govern de Compromís, després de sanejar l'Ajuntament... endavant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.