dijous, 15 d’agost del 2024

"Leo Collori &Momento Cigano" clausuraren ahir els concerts del Festival Sete Sois Sete Luas



El Festival Sete Sois Sete Luas es va acomiadar de l'edició del 2024 amb el concert a carrec de "Teo Collori & Momento Cigano", que per inclemència del temps es va haver de traslladar a la Casa de la Cultura.

 

Teo Colloro és actualment l’autor més important de l’escena de jazz eslovena i amb el grup Momento Cigano va oferir un concert que incorpora diversos estils, des del rock al metall, al funk, al jazz i al Cigano Jazz.  Cal dir que "Momento Cigano" es va fundar l’any 2015 i el seu àlbum va guanyar el premi “Àlbum de l’any 2015” en el portal MuzikObala. 

 

 

Aquest projecte i producció original de Sete Sois, Sete Luas ha comptat amb la col·laboració del mestre de la guitarra portuguesa Custódio Castelo i la cantant de fado Ana Paula Gonçalves, amb la qual cosa l'espectador va poder gaudir de la fusió entre el fado i la música cigana.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.