dijous, 6 de juny del 2024

L'organització del "Torneig Mariano Carbó-Alpesa" ha donat a conéixer el llibret oficial del torneig


Un any més, i com és habitual, l'organització del "Torneig Mariano Carbo-Alpesa" de Futbol Base Cadet que enguany arriba a la seua trentena edició ha publicat el llibret oficial del torneig on es confirma la participació dels equips de la categoria del Rayo Vallecano, València CF, Levante UD i UE Tavernes, com a amfitrió.
 
El llibre comença amb les corresponents salutacions de les autoritats locals, així com de les esportives corresponents, tant a nivell autonòmic com local, per seguir amb les fotografies dels equips participants i un extens reportatge amb fotografies dels entrenadors i jugadors dels equips en totes les categories que té la UE Tavernes. 
 
Cadet UE Tavernes
 
 
La publicació es completa amb un reportatge sobre Tavernes amb notes històriques, culturals, d’espais naturals i gastronòmiques de la nostra ciutat, així com un reportatge fotogràfic sobre el passat torneig, la XXIX edició de l'any passat. 
 
 El torneig
 
El dissabte, 15 de juny,  s’iniciarà el “XXX Torneig “Mariano Carbó-Alpesa de Futbol Base Cadet que ha adquirit un gran prestigi per tot arreu de la geografia espanyola i bona prova són els 30 anys que se celebra en el Camp Municipal d'Esports, sempre amb la presència dels equips cadets dels grans equips espanyols de la 1a Divisió.
 
Cadet València CF

El torneig va ser impulsat per Mariano Carbó amb l'objectiu d'acréixer entre els joves vallers l’estima i amor pel futbol, i que aquest esport fora una ferramenta d'educació en valors com la cooperació, esperit d’equip, solidaritat, esforç, constància i ganes de superació personal, al costat d'impulsar la germanor entre els clubs que hi participen.

Un any més el torneig compta amb José Ángel Vercher “Monget” com a coordinador del torneig, sense oblidar la col·laboració de l’Ajuntament, Alpesa, les famílies i tot el gran conjunt d'empreses locals que amb el seu ajut fan possible l'edició del llibret i el mateix torneig.
 
 
Cadet del Levante UD

  L’horari dels partits serà:

Dissabte dia 15

A les 18 hores UE Tavernes – Rayo Vallecano
A les 20 hores València CF – Levante UD

Cadet del Rayo Vallecano
 

Diumenge dia 16

A les 17 hores partit entre els dos equips que hagen perdut dissabte
A les 19 hores, la final del torneig entre els equips guanyadors del dissabte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.