dijous, 6 de juny del 2024

La brigada municipal treballa en la instal·lacions de passarel·les, rentapeus i demés serveis de platja



La brigada municipal de l'àrea de Serveis Municipals, dirigits pel regidor José Enrique Cuñat, de Compromís, està treballant des de fa uns dies per aconseguir que les dues platges valleres, Platja de Tavernes i la Goleta, estiguen en les millors condicions davant la imminent temporada estival.

 

 



En aquests dies, segons hem observat i publiquem amb fotografies, els treballadors està aconseguint que, quan encara no estem a la meitat de juny, les nostres platges estiguen en les millors condicions possibles. El treball de la brigada és més evident en la instal·lació de passarel·les, però continuarà amb els contenidors de fems, rentapeus i demés instal·lacions, i sobre tot les del bany accessible. 

 



 El treball implica també la renovació d'algunes passarel·les, així en La Goleta hem observat algunes recents construïdes amb materials plàstic en lloc de la fusta que era l'habitual els darrers anys. Les passarel·les s'instal·len habitualment en zones de fàcil accés a la platja, on també hi ha els rentapeus.

 

Segons hem pogut saber, les previsions són que al llarg d'aquesta setmana estiga tota la tasca principal acabada i es done el millor serveis als turistes i estadants que, dia a dia, augmenten a la platja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.