dimecres, 3 de novembre del 2021

PLE NOVEMBRE 2021: Fina Vercher, de Compromís, pren possessió com a nova regidora de l'Ajuntament


Fina Vercher Tió, mestra d’anglés en el CEIP Alfàndec, va prendre possessió en el ple d'ahir com a nova regidora del Grup Municipal Compromís. La nova regidora assumirà les competències d’Educació.



Fina Vercher, de 52 anys, és llicenciada en Magisteri d’Educació Primària en l’especialitat de Llengua Estrangera Anglés, i actualment desenvolupa la professió com a mestra d’anglés en el CEIP Alfàndec, tot i que al llarg de la seua trajectòria professional de més de 20 anys ha exercit de mestra en tots els centres públics vallers. Aquesta circumstància li permet un bon coneixement de la realitat dels centres públics vallers i de llurs necessitats.



La nova regidora en la seua primera intervenció pública ha destacat que “assumisc el càrrec amb il·lusió, sense perdre de vista el gran repte que representa i amb ganes de treballar per a la comunitat educativa i per a tota la ciutadania. He tingut la sort de treballar en tots els CEIPs de Tavernes, i com a regidora faré també tot el que estiga en les meues mans per contribuir a la millora del món educatiu i de la meua ciutat".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.