dissabte, 3 de novembre del 2018

L’Ajuntament instal·la una passarel·la en el canal del nord de la platja de la Goleta per a facilitar el pas dels vianants entre les platges de Tavernes i Cullera



L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat una passarel·la per a vianants en el canal del nord de la platja de la Goleta, una infraestructura que permetrà donar continuïtat al passeig de les Arenes i millorar l’accessibilitat dels usuaris de la zona, gràcies a la col·locació d’aquest element que uneix els termes municipals i les platges de Tavernes i Cullera.

La col·locació de la passarel·la, que s’està executant aquestes dies, es completarà amb l’adequació de la zona contigua, en la qual s’eliminaran les barreres arquitectòniques amb la instal·lació de rampes d’accés fins a la passarel·la, incorporant també dues baranes als murs del canal per a incrementar la seguretat. Alhora, es delimitarà la zona protegida del muntanyar amb estaques de fusta i corda per a protegir la zona natural protegida del pas dels vianants.

L’Ajuntament ha fet una inversió de 15.860,20 euros per a l’adquisició de la passarel·la, col·locació i posterior adequació de la zona. La inversió permetrà als usuaris superar el canal amb més seguretat i millorar l’accessibilitat de la zona. La ubicació de la platja canina a l’altra part del canal feia necessària esta actuació per a facilitar el pas de ciutadans i mascotes entre les dues platges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.