dissabte, 3 de novembre del 2018

El Club Ciclista La Valldigna reuneix més de 340 ciclistes en les proves celebrades el passat dijous.


Tavernes va acollir el passat  dijous la cinquena prova puntuable per a la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Trofeu ULB. L'IV Ciclocròs Club Ciclista La Valldigna, organitzat pel Club Ciclista La Valldigna, ha reunit a més de 340 ciclistes de totes les edats.

En la prova èlite i sub23, el triomf ha estat per a Álvaro García (Big Bikes Carlet) que ha superat al sub23 local Borja Altur (Dstrel Cycling Team) i a l'elit Juan Martínez (CC Requena).

 
La millor fémina a Tavernes ha estat la sub23 Sofia Rodríguez (Sopela Womens Team), per davant de les èlits Elena Lloret (Delikia-Ginestar) i Eva Valero (Big Bikes Carlet).

En categoria júnior, Álex Bou (Hyundai Koryo Car – Dstrel) s'ha imposat amb 26” d'avantatge sobre Josep Matoses (CC Bici Store València) i 30” sobre Jordi Constantino (Ginestar - ULB Sports).


En cadets el millor ha estat Iván Gomar (Restaurant Safir Team) per davant de Raúl Mira (CC Tibi AMSonido) i Miguel Solera (Cicles Net – Merida). Ainara Albert (Delikia-Ginestar) s'ha imposat en la prova de féminas cadet, seguida per Lidia Llácer (Hyundai Koryo Car – Dstrel), segona, i Vania Rico (CC Tibi AMSonido), tercera.

En master 30, cinquè triomf de la temporada per a Joaquín Ortega (Grupeta de la Safor CC). Aquesta vegada li han acompanyat en el podi Carlos Sanchis (PC La Forca) i Rafael Donat (Big Bikes Carlet).


En master 40, victòria per a David Gallardo (CC Bici Store València) sobre Alejandro Seguí (Multiesport – UC Montgó) i Jaume Alcover (Vés-ho Club Carlet). La primera fémina de la categoria ha estat Blanca García (Cultbikes Specialized) seguida per Gracia Ivana Ferrer (Big Bikes Carlet).

En master 50, triomf de Javier Avellaneda (Ferrer Bikes) sobre Juan Antonio Altur (Eurolosa) i Vicent Bonafé (Vés-ho Club Carlet). Per la seua banda, en master 60 s'ha portat la victòria Abelardo Martínez (The Bike Run) per davant de José Mesquita (Cicles Faustin) i Pedro Perales (Radical Bike Ontinyent), segon i tercer respectivament.


En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors han estat Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Alejandra Puente (CE Triasport) en infantils, Eric Igual (CC Bicicletes Sanchis) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa - Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants.

Segons la informació del web de la FCCV. Traduït.
Fotos de les proves del mur de facebook del regidor J. Llàcer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.