dimarts, 26 de maig del 2015

Operació neteja


La "brigada de neteja" de Compromís es va dedicar ahir per la vesprada i nit a netejar i deixar tal com estava abans d'eleccions la ciutat i el terme municipal. Un grup de militants, armats amb la rasqueta en mà, escales i altres estris de neteja es va dedicar a llevar tots els cartells electorals pegats a parets i murs del terme municipal, a traure els cartells penjats dels fanals i a retirar les pancartes, tal com podeu veure a les fotografies que ens han remes.


D-UxT ens ha remés també una nota (sense cap fotografia) on ens diu que ahir van procedir a realitzar les mateixes tasques en la ciutat. 

Que l'exemple s'escampe!

3 comentaris:

  1. Quina poca vergonya que apegaren cartells a la paret de l'institut Jaume II els d'esquerra unida!!! Indesent!!!!

    ResponElimina
  2. En els temps actuals em pregunte si és necessari que les cares somrients dels candidats òmpliguen els nostres carrers, faroles, camins. Em sembla que amb dos o tres punts on es concentraren els cartells de tots hi hauria prou. Al menys hi ha un partit que s'ocupa de llevar-los.

    ResponElimina
  3. No sé si es podria fer una norma a nivell local que qui no lleve els cartells durant els primers 3 dies post-electorals, pagarà el cost de les hores de la brigada de neteja de llevar-los. Al camí Gandia, baix del pont de l'autopista, encara està ple de cartells de PP, PSOE i EU. Eixos cartells van caiguent i embrutant l'entorn. Aquest lloc és on jo he vist molts cartells. Segur que hi ha més llocs i de més partits.

    Salutacions

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.