dilluns, 21 d’abril del 2014

El PP de Gandia contra l'estatua del 25 d'abril.




El govern del PP de l'Ajuntament de Gandia continua decidit a retirar l'escultura d'Antoni Miró que recorda la batalla d'Almansa, malgrat l'oposició de veïns, entitats i l'artista mateix. 

L'alcalde Arturo Torró (PP), sembla ser que la manera que té d’amagar els més de 250 milions de deute, per exemple; o fer oblidar que li han embargat béns per no pagar a la banca; o fer que ningú no parle que no ha resolt encara el problema que té en les escoletes, on un jutge li exigeix admetre les treballadores que va tirar al carrer, etc, etc, eixe alcalde fa cortines de fum i amaga el desastre de gestió municipal amb temes que en una societat normal ni s’ho plantejarien: traslladar de lloc l'escultura '25 d'abril de 1707', una decisió que ha pres de manera unilateral i contra tots, menys els seus clar.


Davant el pròxim 25 d’abril, la Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor '25 d'abril' ha publicat un vídeo en què explica la història de l'escultura i exposa els motius pels quals s'oposa que sigui retirada.

Fa mesos que la plataforma es mobilitza per evitar el trasllat d'aquesta escultura. Tampoc no hi està d'acord l'autor, Antoni Miró.



-

1 comentari:

  1. Gandia té 250 milions de problemes mes severs per a calfar-se el cap, però amb estes cortines de fum s'entreten al personal i dividixen al gandiencs : Divide y vencerás, dia aquell .

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.