dimecres, 18 de setembre del 2024

Tavernes estarà representada en el "Mama Travel Fest" a celebrar a València el 5 i 6 d'octubre

Laura Boscà
 

Els dies 5 i 6 d'octubre se celebrarà en València el congrés de famílies viatgeres d'Espanya, el "Mama Travel Fest" després de l'èxit de la primera edició en Barcelona i la segona a Madrid. Tavernes estarà representada per Laura Bosca, en una ponència dins de les que desenvoluparan diferents professionals del sector de la salut i dels viatges. 
 
Laura Boscà és la creadora de l'Escola Maternal "La mare que et va parir" i la seua ponència servirà per a parlar sobre les seues experiències viatjant sola amb la seua filla, de poc més de dos anys, a llocs com l'Índia o el Perú. Unes aventures on a més ha hagut de bregar amb el hàndicap de patir diabetis.
 
 

El "Mama Travel Fest" reunirà prop de 300 persones els dies 5 i 6 d'octubre octubre en la capital del Túria en l'edifici Base One de La Marina durant una gran festa pensada per a demostrar els beneficis de viatjar en família, somiar amb nous destins, a inspirar-se amb grans històries viatgeres i a aprendre que explorar el món junts és molt enriquidor i més senzill del que sembla.
 
Los Mundo
 
 Serà una oportunitat per a conéixer la història de Marta Bruyel i Daniel Gimeno, "Los Mundo"  que, al costat dels seus xiquets Tao, Dhara i Erik estan vivint una aventura èpica en família. Aquesta parella a partir del 2018 va recórrer tota Amèrica amb Run-Run, un camió 4x4 camperizat que ha estat la seua llar durant els cinc anys que han tardat a recórrer el continent americà fins a arribar fins i tot a l'oceà Àrtic.
 
 
Mochileros 2.0
 
Les organitzadores d'aquest esdeveniment compten amb el psicòleg Alberto Soler que impartirà una conferència sobre com fomentar l'autonomia dels més xicotets, mentre Víctor i Mabel, que porten 17 anys viatjant per tot el món amb les seues dues filles i narrant-ho després en el blog Mochileros 2.0 contaran quins són, al seu judici, les millors destinacions per a viatjar amb xiquets.

La vallera Laura Boscà parlarà dels seus viatges amb la seua filla a l'Índia o el Perú i  la narradora Eva Andujar, resident a València, amenitzarà la jornada amb petits contes viatgers per a tota la família. La valenciana i nutricionista infantil Melissa Gómez, creadora de Nutrikids, trencarà pors i dubtes sobre com alimentar als més xicotets a quilòmetres dels fogons casolans. Hi haurà temps també per a comprovar que el món és una gran escola de la mà de "Ligrones en Ruta", una família nòmada experta en Worldschooling.
 
Ligrones en Ruta
 
 
El "Mama Travel Fest" naixia en 2022 a Barcelona per a demostrar a les mares que viatjar amb les seues filles i fills malgrat les pors i de les veus externes i internes que s'obstinen en el contrari. El congrés de València compta amb el suport de Iati Segurs i de HomeExchange, la major plataforma d'intercanvi de cases.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.