dimecres, 18 de setembre del 2024

SERCOYVAL SL executarà les obres del carrer Buenos Aires per valor total de 283.470 euros

 

L'empresa  "Obras y servicios SERCYOVAL S.L." ha estat l'adjudicatària del projecte de  reurbanització del carrer Buenos Aires programades per la regidoria d'Obres que presideix Josep Llàcer, de Compromís. Les obres a executar, segons la PCSP, tenen un valor d'adjudicació de 280.869,19 euros, impostos inclosos, i es contemplen dins del Pla d'Inversions 2022-2023 de la Diputació.

Els aspectes bàsics del projecte contemplen la reurbanització del carrer i millora del proveïment d'aigua potable, la reforma de les voreres amb eliminació de barreres arquitectòniques perquè siguen accessibles i, per tant, l'eliminació de barreres arquitectòniques. 

 

  

Josep Llàcer va informar durant la licitació que l'obra és una demanda veïnal, i la millora de les voreres s'aprofitarà per canviar el sistema de proveïment d'aigua potable, eliminar els tubs de fibrociment que presenten moltes fuites i instal·la canonades modernes, amb la millora del clavegueram. Es calcula un termini de 4 mesos per a les obres una vegada signat el contracte.

La millora que es durà a cap en el proveïment d'aigua potable servirà per unir la nova xarxa amb els carrers adjacents de Barranc, per l'est, i els carrers  Santa Bàrbara i  Divina Aurora, al llarg del recorregut.

 

En resum, les obres a executar són:

- Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment i vorada.

- Reforma de la xarxa d'aigua potable amb substitució de canalitzacions de fibrociment, eliminar materials obsolets i corregir deficiències de pressió en la xarxa.

- La modificació de voreres per millorar l'accessibilitat i  millora de la senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. La reforma de les voreres adequarà un recorregut accessible per als vianants: millora de l'accessibilitat i l'eliminació de barreres arquitectòniques formades per les voreres, escales i rampes.

- Instal·lació de doble tub de PVC per davall les voreres per a futures instal·lacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.