divendres, 13 de setembre del 2024

L'ecomòbil ens visita avui divendres dia 13, pel matí. Lloc: entrada a la platja

 

Una vegada més es dóna als veïns i veïnes l'oportunitat d'usar l'ecomòbil. Avui divendres, dia 13, en la zona d'entrada a la platja i en horari de 9 a 14 hores s'oferirà novament el servei del Consorci de Residus Ribera-Valldigna que, en col·laboració amb l'Ajuntament, posa a la disposició dels ciutadans un servei gratuït d'arreplegada de trastos, electrodomèstics, objectes inservibles, etc (vore relació completa al gràfic de davall). 

 

 

 

La posada en marxa d'aquest servei s'ha demostrat que és una forma molt còmoda de desfer-se d'objectes casolans inservibles, trencats o fora d'ús de manera respectuosa amb el medi ambient i amb totes les garanties perquè es duen a plantes de reciclatges controlades. Habitualment, i per l'experiència de la passada legislatura, els objectes que majorment s'hi dipositen són aparells elèctrics i de components electrònics. 

Amb aquesta actuació es consciencieja a la ciutadania de la necessitat del reciclatge i sobre tot, de fugir de pràctiques com abocar arreu del terme les deixalles que després perjudiquen molt el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.