dijous, 19 de setembre del 2024

L'Ajuntament ha oferit avui un dinar de paella a la gent gran

 

Un any més l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la tradicional paella que des de fa anys dedica a la gent gran, que s’ha cuinat i servit als assistents en el pavelló multiusos de la zona del Vergeret.
 
 
 
 
 

Els assistents han pogut seure's a les taules que al llarg del mati havia preparat la brigada municipal i ja sobre les 13:30 hores s’han repartit les racions de paella als assistents que omplien el recinte. La paella dedicada per l’Ajuntament a la gent major és un acte multitudinari, amb molta participació i que permet, a més de poder assaborir el nostre plat tradicional,  observar com es cuina la paella gegant i tot el procés que comporta.
 
Brigada municipal que ha preparat les taules i cadires

 
 


Una paella que ha estat cuinada a l’estil tradicional, amb pollastre, conill... i que els comensals han lloat per trobar-la molt encertada en sabor i en el punt de cocció.... Durant el dinar les autoritats locals han saludat els veïns i veïnes assistents.
 
 
 
 
 
 

 

 Com a fi de festa, ha actuat el duo "Pacific Blue", moment que els assistents han aprofitat per ballar i per passar-ho d'allò més bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.