divendres, 6 de setembre del 2024

Escola Valenciana, Teatre El Micalet i la Plataforma Cent d’Estellés organitzen un certamen-recital de poesia de Vicent Andres Estellés per a centres escolars

 

Organitzat per les entitats Escola Valenciana, Teatre El Micalet i la Plataforma Cent d’Estellés el pròxim dia 5 d'octubre se celebrarà un certamen-recital de poesia dedicat al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés. 

Poden participar els centres escolars que ho desitgen prèvia inscripció, per grups formats per grups entre 1 i 4 persones segons les categories establides que són: Categoria A: 5é i 6é de Primària; Categoria B: 1r i 2n d’ESO; Categoria C: 3r i 4t d’ESO i, després, escollir un dels textos proposats al dossier que l'organització ha adjuntat a les bases. Els poemes es llegiran eixe dia 5 d'octubre, des de les 11 del matí del dissabte al 5 d’octubre i fins a les 12.30 hores, per ordre d’inscripció. El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim 20 de setembre de 2024 i cada persona participant rebrà un diploma acreditatiu de la seua participació en l’esdeveniment.

Escola Valenciana, Teatre El Micalet i la Plataforma Cent d’Estellés assenyalen que l'objectiu fonamental és fomentar la lectura, comprensió i interpretació de la poesia de Vicent Andrés Estellés entre l’alumnat de Primària i de Secundària i promoure la creativitat i l’expressió artística. Amb eixe objectiu, les entitats han unit forces per a realitzar un esdeveniment on poden participar els centres escolars que es vulguen inscriure.

Si voleu participar, cal inscriure’s a clica l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.