dissabte, 7 de setembre del 2024

El partit Penya Ferracost 04 -veterans València CF recapta 8.054 euros per a la Fundació Integra Valldigna

 
 
Tavernes va acollir ahir un partit de futbol  jugat en el Camp Municipal valler entre un equip format per exjugadors del València CF i l'equip local de la Penya 04 Ferracost a benefici de la Fundació Integra Valldigna que va finalitzar amb el resultat Penya Ferracost 04 3 - València CF 4.
 
 
 
 
En iniciatives com aquestes, el resultat del marcador no és allò que més importa, allò destacable és haver aconseguit amb escreix l'objectiu perseguit: 8.054 euros per a la Fundació i també haver demostrat una vegada més el tarannà solidari del poble de Tavernes. De totes maneres cal fer un incís per lloar i destacar la tasca de l'Asociación Deportiva  Penya 04 Ferracost, que duia mesos de gestions i treball per aconseguir una perfecta organització - objectiu ben assolit!- i celebrar el vint aniversari de la seua existència. La nostra enhorabona i felicitació pel treball i també pels 20 anys. 
 
 

 

 

I amb aquestes premisses, la societat vallera va respondre una vegada més i va omplir el Municipal que presentava un gran ambient, amb totes les entrades posades a la venta pràcticament acabades, i la presència de les autoritats locals amb regidors de tots els partits presidits per l'alcaldessa Lara Romero, i membres de la Fundació Integra presidits per la directora Olga Gonzàlez i el president Eugenio Pérez.

 

 

 

 

El partit va respondre a les expectatives creades, la victòria final com hem dit va caure del costat de "les velles glòries" del Valencià CF i, com se sol dir, on hi ha sempre en queda, i així poguérem gaudir de jugades espectaculars i de la presència de jugadors que els valencianistes segur que tenen en el record com Ferran Giner, Sánchez, Nando... 

 

 

La representació vallera va estar formada per jugadors locals que al llarg de la seua vida professional tingueren relació amb el València cas de  Ximo Enguix, Juanjo Espí i Rubén Brines que participaren durant algun temps en el partit. Els dos germans César i Paco Ferrando van participar de l'esdeveniment, tot i que no jugaren, al igual que el porter Sempere.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.