divendres, 20 de setembre del 2024

Costes iniciarà el dilluns el trillat i neteja de l'arena de l'aparcament per abocar-lo en les platges de Tavernes

 

  Demarcació de Costes començarà dilluns que ve, 23 de setembre, els treballs de cribratge de l'arena que porta emmagatzemada des de fa 10 mesos en l'aparcament del costat de l'ermita de la platja. Una vegada netejada, l'arena serà abocada a les platges de Tavernes.

La informació l'ha avançada el diari Levante-EMV qui afig que es distribuiran més de 20.000 metres cúbics d'arena entre la platja de la Goleta i la genèrica Platja de Tavernes. Amb això s'acomplirà el compromís que va adquirir Costes i la delegada del Govern, Pilar Bernabé, d'escometre aquest treball en finalitzar la temporada estival.

 

 

 La idea primera, com recorda el periòdic, era realitzar abans de l'estiu aquestes actuacions de millora de les platges i així donar un bon servei més encara davant la situació de la Goleta, amb una platja que pràcticament estava sense arena. Al final solament es van abocar 9.000 metres per tal de donar un mínim servei als estiuejants les primeres setmanes de juliol, quan la Goleta va haver de tancar-se. Malauradament, com vam informa en el seu moment, només acabar aquests treballs un temporal es va emportar l'arena depositada.


Reposició d'arena de juliol acabada (12 de juliol)

Així va quedar la platja dos dies (14 de juliol) després d'un temporal
 

El dilluns per tant està previst iniciar el trillat d'un material que va suscitar les crítiques dels veïns, perquè procedia de les obres de construcció del tanc de tempesta de Gandia, i portava mesclat restes d'àrids, pedres i altres elements, amb la qual cosa era inservible per a la regeneració si prèviament no es donava eixe treball de trillat i neteja.

 

 


Els treballs s'iniciaren primer que res, com remarca el rotatiu, a la platja de la Goleta, que quedara tancada als banyistes. Quan finalitze l'actuació en la Goleta, els treballs a realitzar seguiran en la Platja de Tavernes en un tram entre el canal Sant Pau i el carrer Pintor Ribera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.