dimarts, 13 d’agost del 2024

ACTUALITZEM - Poda d'arbres i neteja de dàtils de les palmeres per evitar brutícies i relliscades quan madure el fruit



 Afegim a la notícia referida als treballs de neteja de dàtils publicada avui, que al llarg d'aquest matí de dimarts els operaris de SAV SA han procedit a podar i eliminar algunes branques en mal estat dels arbres que hi ha en la zona de jocs infantils del passeig de Lepant, com podeu vore en la foto superior.
 
La noticia original
 
 
 
 
L'empresa concessionària del manteniment i neteja de zones verdes, SAV SA, és consciente que hi ha tasques en la jardineria de Tavernes que calen d'un conjunt de passos previs per tal d'evitar futurs resultats desagradables i que, a més a més, solen donar una mala imatge del manteniment i conservació de les nostres zones verdes.

 

 

 

Un dels casos més coneguts és el de les palmeres de dàtils que, quan arriba l'hora de maduració del fruit, cauen de la branca, deixen davall una bona escampada de dàtils i omplin el terre d'una bona brutícia, convertint les zones de la vorera en un gran "pegomàs", que esdevé perillós per alguna possible relliscada i caiguda.

 

 

Per tot això, i no arribar a eixa situació, els treballadors de l'empresa SAV SA, encarregats del manteniment i neteja de zones verdes, està procedint a efectuar treballs, com podeu vore bé en les fotografies, consistents en poder algunes branques i eliminar els dàtils, ara encara verds. 

Tot per una millor neteja i per la seguretat d'ací uns mesos de tots els veïns i veïnes que transiten per les voreres.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.