divendres, 26 de juliol del 2024

L'Ajuntament adjudica la direcció de les obres de millora del CEIP Sant Miquel

 

L'Ajuntament ha adjudicat el servei de "Direcció facultativa de les obres d'adequació/ampliació del CEIP Sant Miquel" a l'empresa "Tomàs Llavador Arquitectos e Ingenieros SL- Sanna Arquitectura SLP" de València. Aquesta empresa ha presentat una oferta de 60.220,56 euros, considerada per la mesa de contractació com la millor en relació preu/qualitat.

Les obres previstes en el Pla Edificant per al CEIP Sant Miquel contemple una inversió en despesa de 4.544.810 euros per executar un conjunt de millores en les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació del gimnàs, el menjador i la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs, tot seguint les directrius marcades per la Conselleria en les visites efectuades al centre.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.