divendres, 4 d’agost del 2023

Gran èxit dels 3 cursos de l'aquagym organitzats per la Regidoria d'Esports: totes les places cobertes

 

Complet. És el cartell que ara mateix pot posar la Regidoria d'Esports que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer si parlem de l'activitat d'Aquagym que ha organitzat en la piscina municipal oberta aquest estiu. 
 
 
 
"Estem contents i pagats de vore la gran acceptació que han tingut les activitats d'aquagym. Ara mateix, tenim ja totes les places dels cursos complets i fem realitat un dels nostres eslógans: Tavernes viu l'esport. I el viu intensament cosa que ens omple de satisfacció"  ha indicat el regidor Llácer al voltant d'aquesta realitat.
 
 
 
La regidoria d'Esports havia organitzat 3 cursets al llarg de l'estiu, dels quals el primer que finalitzava  el 21 del passat juliol ja ha acabat. Actualment s'està celebrat el segon curset, que durarà fins el pròxim dia 11 d'agost. El pròxim curset, tercer i últim,  començara el dia 14, dilluns, per acabar amb la fi del mes, el dia 30
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.