divendres, 5 de maig del 2023

L'institut Jaume II El Just guanyador del "II Concurs d'Educació Financera" de la Fundació Caixa Ontinyent.

 

L'institut Jaume II El Just ha estat  el guanyador del "II Concurs d'Educació Financera" que organitza la Fundació Caixa Ontinyent. Els alumnes d'IAEE de 4rt ESO de l'IES Jaume II El Just de Tavernes han quedat en primer lloc i han estat guardonats amb el primer premi, de 500 euros en material per a l'institut. El segon classificat, l'IES Sucro d'Albalat de la Ribera, ha aconseguit 250 euros en material per al centre. Els alumnes finalistes han estat obsequiats amb uns auriculars sense fils.

 

 

La final del concurs ha estat presentada per l'humorista Fran Tudela, conegut artísticament com a 'Cabra Fotuda', i ha comptat amb l'actuació de la maga Patricia Ferrero. Al llarg de la jornada, els alumnes han respost a un qüestionari de preguntes sobre conceptes financers, d'economia personal, estalvi, finançament i assegurances, entre altres.

Un total de 407 alumnes provinent de 19 centres educatius de diferents localitats del País Valencià (Benirredrà, Canals, Ontinyent, Albalat de la Ribera, Tavernes de la Valldigna, Alcoi, Picassent, Elx, Silla, Bocairent, Castelló de la Plana, Cocentaina, Castalla, Banyeres i Grao de Gandia.) hi han participat en aquesta iniciativa impulsada pel programa d'educació financera de la fundació.

 

L'objectiu és conscienciar de la necessitat de disposar de conceptes bàsics per a gestionar l'economia diària, i la importància de fomentar aqueixos coneixements en les generacions més joves.

Segons Valencia Plaza, extracte i traducció. Ampliació i fotografies de l'IES
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.