divendres, 5 de maig del 2023

La vallera Sara Grau Andrés i la seua gossa Heidi segones al Campionat d’Espanya d’Agility 2023 de la Real Sociedad Canina Española.


La vallera Sara Grau Andrés i la seua gossa Heidi han quedat segones classificades al Campionat d’Espanya d’Agility 2023 organitzat per la Real Sociedad Canina Española.  El campionat es va celebrar el passat cap de setmana al club d’agility Xanastur d’Astúries.

En total hi ha hagut 398 participants de totes les categories. Sara Grau i Heidi van participar en la categoria sub15 intermediate, és a dir, gossos que boten a 50 cm i van obtindre la medalla de plata, en quedar en segon lloc.  

 

L’agility és una modalitat canina competitiva on una persona guia dirigeix al seu gos a través d’una sèrie d’obstacles, els quals ha de superar de forma neta i amb el menor temps possible. Com a les proves puntuables, va haver dos recorreguts, també anomenats mànegues: un jumping (on únicament hi ha tanques i túnels) i un agility (on hi ha zones de contacte: passarel·la, balancí i palissada). El binomi valler va fer un temps de 33.28 segons al jumping i 32.87 a l’agility, amb la qual cosa van aconseguir la la segona posició.

 

 

Durant l’any se celebren proves on els participants poden traure punts per poder classificar-se per al Campionat de l’any següent. Tavernes de la Valldigna va acollir una prova puntuable per al Campionat 2024, amb col·laboració amb el club d'Agility La Jungla (Xàbia), on Sara i Heidi van participar per poder classificar-se el proper 2024. 

La nostra felicitació i enhorabona.

 





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.