divendres, 5 de maig del 2023

Una més del PP: El pavelló multiusos és una construcció il·legal, en zona inundable i no és propietat municipal

Imatge del pavelló recent col·locades les proteccions

 El PP va construir el pavelló multiusos sense autorització de la Confederació: a hores d'ara és una construcció il·legal, està  en zona inundable i legalment no es pot iniciar cap obra que en millore les condicions d’ús. I damunt, no és propietat de l'Ajuntament

El govern de Compromís treballa en la legalització de la instal·lació, i mentrestant la Regidoria d’Esports, presidida per Josep Llàcer fins el juliol del 2020, va  efectuar algunes millores, les que eren possibles, com per exemple instal·lar unes xarxes de protecció perquè els usuaris del patinatge o d’altres activitats no reberen cap balonada del veí cap de futbol.

 

La xarxa de protecció és visible en aquesta activitat

Una altra millora, la més recent, la va efectuar Josep Llàcer com  a regidor d’Esports en desembre del 2019, quan es van folrar amb material protector els pilars del pavelló per evitar colps i possibles danys als usuaris del patinatge. 

Aquesta inversió per a protecció, i que tants colps ha evitat,  va costar més de 7.200 euros, el cost de tres equipatges, i es va finançar a través d’una modificació de crèdit aprovada amb els únics vots a favor de Compromís i del PP.

 

Els pilars protegits quan es va dur a cap l'actuació en el 2019

 El candidat de Compromís, que és també responsable d’Obres,  disposava del permís de la Confederació per tancar el pavelló. Josep Llàcer havia aconseguit de la Confederació que acceptarà  tancar-lo amb la condició que l’Ajuntament manifestara, en document oficial del Registre de la Propietat, que la Confederació no seria responsable dels danys en el pavelló davant una inundació per desbordament del riu Vaca.

I va sorgir el greu problema, una altra empastrada més del PP: quan va urbanitzar El Vergeret al PP "se li va oblidar",  no va registrar el pavelló com a de titularitat municipal, i ara damunt del problema d’il·legalitat, d’estar en zona inundable, s’afig que el pavelló no és de l’Ajuntament. I solucionar eixe problema serà segurament cosa d’anys i anys per les dificultats legals en haver d'intervindre herències i hereus dels terrenys originals.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.